Regulament Proiect ATM


Proiectul ATM (Automated Teller Machine) este cadrul de desfasurare a laboratoarelor la Ingineria Programarii si se va desfasura in urmatoarele conditii:

Se va crea cadrul pentru a simula o situatie cat mai reala din lumea proiectelor software. Se presupune ca exista un mare concern bancar care doreste sa deschida banci in tara noastra in fiecare oras mare. Constructia bancilor se va finaliza in doi ani, timp in care trebuie ales un software bancar pentru reteaua bancara. Pentru a alege firma software cu care va colabora concernul bancar, se organizeaza un concurs pentru un proiect mic dar reprezentativ. Dosarele de proiect vor fi prezentate in perioana 3-14 Ianuarie 2005, pentru a fi evaluate si pentru a alege firma castigatoare.

Fiecare grupa din an se va organiza in cate o firma ce va incerca sa castige concursul, numele initial al firmelor fiind: alfa, beta, gama, delta.

Punctajul final al unei firme va fi format din doua parti: punctajul echipei si suma punctajelor individuale ale membrilor echipei.
Punctajul individual va fi in functie de nivelul de pregatire individual. Pe parcursul laboratorului se vor organiza trei examene de grad: Fiecare examen este cotat la 1 punct.

Nivelele individuale pot fi:
Pentru prezenta la laborator se primeste un punct la 5 prezente.

Punctajul echipei va fi acordat pe prezentarea dosarului final. Se mai acorda maxim zece puncte pe prima impresie facuta de echipa: in termen de o saptamana trebuie ales un project leader, un nume si o sigla pentru firma. Numele si sigla firmei pot fi schimbate o singura data pe parcurs cu pierderea punctelor castigate la prima impresie. Punctajele individuale ale membrilor echipei se aduna la evaluarea dosarului, castigand firma care a acumulat cele mai multe puncte. Punctele adunate de echipa pe prima impresie si pe dosarul final vor fi apoi distribuite egal membrilor echipei. La final punctajul individual total va putea fi transformat in nota.